Home » Stralen en conservering

Stralen en conservering

  • De Nooijer stralen & Conserveren B.V. is al meer dan 40 jaar actief in straalwerk en de daarmee samenhangende conserveringen van metalen.

Alle voorkomende objecten van containers tot en met kranen, van hekwerk tot beugels worden bij ons weer als nieuw. Naast het stralen behoort het verfspuiten/conserveren ook tot de werkzaamheden.

  • Voor de grote en/of langere werkstukken zoals bruggen, grote frames, buizen e.d hebben we op onze hoofdlocatie aan de Frankrijkweg een straal en spuit loods 

Afmetingen: 42 meter lang x 12 meter breed.

 

Nooijer stralen & Conserveren B.V. heeft uitgebreide ervaring in het werken met nationale en internationale coatingnormen en specificaties, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en toepassing.

Apparatuur die wij gebruiken:

TQC HI0017 ECTESTR 11+ : Conductivity meter voor het meten van het zoutgehalte.

TQC DEWCHECK 4: Dauwpunt meter, meet de omgevingstemperatuur, straaltemperatuur, luchtvochtigheid en dauwpunt. Wij hebben er 2: serienummer 60246539 en 61495373.

TQC SP1570: Foil thickness gauge, wordt gebruikt om straalprofiel te meten.

TQC LD0800: LAagdikte meter voor FE/NE, deze gebruiken wij voor het meten van oppervlakte welke niet van ijzer zijn zoals roestvrijstaal. (hier is nog geen kalibratierapport van omdat deze net nieuw is en gekalibreerd is bij koop.)

DEFELSKO FS PROBE: Positector 6000, thickness probe, laagdikte meter.

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten.

Neem contact op