Home » Stralen en conservering

Stralen en conservering

Overlasko Konstruktie BV is al jarenlang actief in het stralen en het daarmee samenhangende conserveren van metalen. Alle voorkomende objecten, van containers tot kranen en van hekwerk tot beugels, worden bij ons weer als nieuw. Naast het stralen behoort het verfspuiten of conserveren ook tot de werkzaamheden. Voor de grotere en langere werkstukken zoals bruggen, frames, buizen en dergelijke hebben we op onze hoofdlocatie aan de Frankrijkweg in Nieuwdorp, dicht bij Middelburg, een straal- en spuitloods met een afmeting van 42 meter lang bij 12 meter breed. Hier hebben wij dus voldoende plek voor deze werkzaamheden.

 

Stralen en conserveren door echte experts

Voor het stralen en conserveren beschikken wij over diverse soorten apparatuur. Denk hierbij aan een laagdiktemeter, een dauwpuntmeter en een conductiviteitsmeter welke geschikt is voor het meten van het zoutgehalte. Onze medewerkers beschikken over de kennis en kunde om u te voorzien in uw behoeften. Overlasko Konstruktie BV heeft uitgebreide ervaring met het werken met nationale en internationale coatingnormen en specificaties, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en toepassing. Het stralen en conserveren van uw metalen is om deze reden bij ons in goede handen. Bovendien regelen wij ook het transport van onze gefabriceerde producten, mocht hier interesse in zijn.

Meetinstrumenten:

TQC HI0017 ECTESTR 11+ : Geleidbaarheidsmeter om het zoutgehalte te meten.

TQC DEWCHECK 4: Dauwpuntmeter, meet de omgevingstemperatuur, straaltemperatuur, luchtvochtigheid en dauwpunt. We hebben er 2: serienummer 60246539 en 61495373.

TQC SP1570: Foliediktemeter, wordt gebruikt om het balkprofiel te meten.

TQC LD0800: laagdiktemeter voor FE/NE, deze gebruiken wij voor het meten van oppervlakten die niet van ijzer zijn zoals RVS.

DEFELSKO FS SONDE: Positector 6000, diktesonde, laagdiktemeter.

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten.

Neem contact op

Overlasko Konstruktie BV

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit er iets voor jou tussen!
Vacatures