Home » CNC walsen

CNC walsen

Zoekt u een expert op het gebied van CNC walsen? Dan eindigt uw zoektocht bij Overlasko Konstruktie BV in Nieuwdorp, nabij Middelburg. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis op het gebied van metaalbewerking. Hierdoor zijn wij de geschikte partner voor het CNC walsen van uw materialen en het zetten van platen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

De mogelijkheden van CNC walsen

CNC walsen is een vorm van staal walsen waarbij het proces gebeurt met een computergestuurde machine. Het voordeel hiervan is dat het proces efficiënt en nauwkeurig verloopt. In ons machinepark beschikken wij over de volgende machines voor CNC walsen:

  • Openbuigwals: hiermee worden schalen, buizen of rompen met minimale diameter van ⌀ 914, maximale dikte van 30 millimeter en tot over 3000 millimeter breed open gewalst naar een grotere radius of tot een vlakke plaat.
  • Strekwals: deze machine strekt over een breedte van 3000 millimeter en dikte van 40 millimeter. Dit wordt gebruikt om spanning uit een plaat te walsen.
  • Haeusler Type VRM-hy: hiermee worden platen met een maximale breedte van 3000 millimeter en een dikte van bijvoorbeeld 80 millimeter gewalst.
  • Roundo Type PAS-500: voor het walsen van platen met een maximale breedte van 3000 millimeter en een dikte van 45 millimeter.
  • Willemsburger: voor het walsen van platen met een maximale breedte van 2500 millimeter en een dikte van 25 millimeter.
  • Roundo PS205: voor het walsen van platen met een maximale breedte van 2000 millimeter en een dikte van 6 millimeter.

Onze apparaten voor plaat zetten

Wilt u naast platen laten walsen middels CNC walsen ook platen laten zetten? Ook dan kunt u bij Overlasko Konstruktie BV terecht. Hiervoor beschikken wij over de volgende apparaten:

  • Mengele zetbank: hiermee kunnen platen tot een lengte van 4000 millimeter worden gezet met een capaciteit van 400 ton.
  • Steiner: hiermee kunnen platen tot een lengte van 6000 millimeter worden gezet met een capaciteit van 700 ton.

Geef uw wals- en zettaken aan ons uit handen

Met behulp van onze machines zijn we bij Overlasko Konstruktie BV in staat om platen en profielen van elke vorm en afmeting te richten en vlakken. Wilt u gebruikmaken van onze mogelijkheden op het gebied van CNC walsen of plaat zetten? Of bent u benieuwd naar onze andere CNC mogelijkheden, zoals CNC draaiwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)113-613130 of vul ons contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie over onze diensten.

Neem contact op

Overlasko Konstruktie BV

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit er iets voor jou tussen!
Vacatures